Sedumdak Breda

Sedumdak Breda? Direct sedum kopen om bij u in Breda op het dak een nieuw groendak mee aan te leggen? De prijzen van de soorten sedum die wij kunnen leveren bij u in Breda vindt u hier: Prijzen sedum bestellen in Breda

Waar leveren wij vaak sedum in Breda?

Wij hebben veel particulieren als klant die online sedum kopen in Breda. Sedumleveren.nl levert vooral in de woonwijken:

  • Breda Noord, Oost, Zuid-Oost, West en Noord-West
  • Breda centrum, niet zo veel

In de wijken Geeren-Noord, Zuid, Wisselaar hebben wij veel sedum, ook collectief, mogen leveren. In de nieuwbouwwijken POST Breda (Brengt alles dichterbij), Drie Hoefijzers - Baronesse, Hero Breda, Hof van Cantrijn en Park Langendijk zult u ons binnenkort ook wel zien!
Gemiddeld hebben wij in de regio Breda zo'n 165 leveringen per jaar. Grote kans dat u in Breda een groendak ziet van Sedumleveren.nl!

Leverdagen van sedum in Breda

In Breda (en regio) kunnen wij sedum leveren op dinsdagen tot en met de vrijdagen. Gaat u op een zaterdag sedum leggen? Laat dan gerust uw sedum vrijdag bezorgen in Breda. U kunt ze dan zonder probleem zaterdag leggen.

Groene feitjes over Breda

Sedumdak Breda

Breda is van oudsher een oude handelsnederzetting. Toch is Breda groener dan u kunt denken op het eerste oog:

Naar schatting ligt er zo'n 9.000 m2 sedum in Breda

Waar zijn al die mooie grasvelden in Breda nu precies?

Valkenbergpark (Breda centrum)

groen park met vele looppaden en met waterpartij met fontijn ten noorden van binnenstad | tussen binnenstad en station - Zoals de naam doet vermoeden ligt het Zuiderpark in het zuiden van Den Bosch. Een 10 Ha groot recreatiegebied met uitgestrekte groene grasweides.

Burgemeester van Sonsbeeckpark

Net onder het centrum van Breda ligt Het Burg van Sonsbeeckpark, grote grasvelden met wat waterpartijen

Westertuin

Ten westen van het centrum vindt u Westertuin. Tussen de wijken Westerpark en Tuinzigt. Groene velden met een looppad van vlonderhout.

Sedum kopen om zelf te leggen in Breda

Als u zelf sedum wil leggen in Breda kunt u hier eenvoudig sedum bestellen om thuis te laten bezorgen

Sedum laten leggen in Breda

Als u liever sedum aan wilt laten leggen in Breda, vraag dan een vrijblijvende offerte aan via: Vrijblijvende offerte

Grote plaatsen in Noord Brabant waar wij vaak komen: Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Breda

Bestel eenvoudig uw sedum online!

De nummer 1 sedumleverancier in Noord Brabant

Bestellen / offerte

Sedummatten of sedumcassetes bezorgen of laten leggen in Breda vanaf € 23,95 per m²

Sedumleveren.nl komt de sedum bezorgen bij u thuis in Breda . Voordeel voor u, u hoeft het sedum niet zelf op te halen in een aanhanger. Het sedum voor op uw dak in Breda dienen 72 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse Premium SedumMixMatten of Cassettes bij u thuis worden bezorgd. Nadat het sedum is gelost ontvangt u van ons nog een uitgebreide leg-instructie. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste het sedum kunt leggen en verzorgen. Sedumleveren.nl komt het sedum leveren in Breda voor € 23,95 per m². Hier komen alleen nog transportkosten bij. Handig: u kunt hier ook direct aanlegbemesting bij bestellen.

Zelf sedumdak leggen in Breda

De meeste groendaken kunt u zelf binnen een dag leggen, ook bij u in Breda. Hier vindt u een uitgebreide leginstructie: link

De eigenschappen van onze sedummatten

Voor een goede aanleg van een nieuw groendak is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige SedumMixMatten of SedumCassettes. Het sedum dient vers en in een goede conditie te zijn zodat ze zonder problemen verder kunnen groeien. Het sedum van Sedumleveren.nl worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit.

  • De sedummatten zijn geschikt voor betreding
  • De sedummatten hebben een hoge sierwaarde.
  • De sedummatten zijn gedurende 12 maanden opgekweekt.
  • Tijdens het kweekproces krijgen ze dagelijks de beste zorg.
  • Premium sedummatten bevatten geen plastic netten.

Vrijblijvend een offerte aanvragen of bestellen? sedum offerte / bestellen

Soorten sedum en de bijbehorende prijzen

Sedum kopen en afhalen in Breda bij Sedumleveren.nl?

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om in Breda of in de regio het sedum zelf af te halen. Tot die tijd kunt u ze eenvoudig bestellen.

Rondom Breda waar wij ook leveren

Waalwijk Tilburg Drunen
Oisterwijk Heusden Vught
Den Bosch Eindhoven

Ervaringen met Sedumleveren.nl

22 m2 sedum cassettes besteld. Aardig via telefoon geholpen hoe ik precies het dak op moest meten. Diezelfde dag nog een offerte ontvangen voor het leveren en leggen van het dak, met de directe link naar de gemeente om subsidie aan te vragen. In een ochtend lag het er op, bedankt!

Fam De Graaf Den Bosch - 2023

Eerder via Groenleveren.nl al gras besteld voor de achtertuin. Nu om het schuurdak te vergroenen en water op te vangen ook 15 m2 sedumcassettes besteld. Dinsdag besteld en vrijdag lag het al op het dak!

Fam Rommen Oisterwijk - 2022

Veelgestelde vragen van onze klanten uit Breda

Hoe snel kunnen jullie sedum leveren in Breda?

Sedumleveren kan binnen 72 uur sedum leveren in Breda. Als u bijvoorbeeld op maandag voor 11:30 kunt u het donderdag geleverd krijgen.

Wat zijn de transportkosten naar Breda?

De transportkosten van sedum zijn afhankelijk van de hoeveelheid sedum die u bestelt. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vul uw gegevens in op de pagina vrijblijvende offerte. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte

Hoe duur is sedum in Breda?

De prijs voor 1 m² PremiumMixMat in Breda is : € 23.95. U kunt sedum bestellen via de volgende link: sedum bestellen

Datum gepubliceerd: 01-03-2021
Voor het laatst gewijzigd: 26-06-2023