Sedumdak Eindhoven

Sedumdak Eindhoven? U wilt sedum kopen om bij u op het dak in Eindhoven een nieuw groendak mee aan te leggen? Ga dan direct naar . Meer informatie over prijzen en soorten sedum die wij leveren bij u Eindhoven - Sedumdak Eindhoven

Waar leveren wij vaak sedum in Eindhoven?

Wij hebben veel particulieren als klant die online sedum kopen in Eindhoven. Sedumleveren.nl levert vooral in de woonwijken:

  • Acht
  • Strijp
  • Woensel
  • Gestel
  • Tongelre

In de nieuwbouwwijken zoals Waterwereld, Waterrijk, Grasrijk , Meerrijk te Veldhoven hebben wij veel sedum, ook collectief, mogen leveren. Gemiddeld hebben wij in de regio Eindhoven zo'n 250 leveringen per jaar. Grote kans dat u in Eindhoven een groendak ziet van Sedumleveren.nl!

Leverdagen van sedum in Eindhoven

In Eindhoven (en regio) kunnen wij sedum leveren op dinsdagen tot en met de vrijdagen. Gaat u op een zaterdag graszoden leggen? Laat gerust uw sedum vrijdag bezorgen in Eindhoven.

Groene feitjes over Eindhoven

Sedumdak Eindhoven

Eindhoven is van oudsher een industriestad. Toch is Eindhoven groener dan u kunt denken op het eerste oog: het is zelfs de groenste stad van de vijf grootste Nederlandse steden.

Naar schatting ligt er zo'n 10.000 m2 sedum in Eindhoven

Waar zijn al die mooie groendaken in Eindhoven nu precies?

Landgoed de Wielewaal

Nieuw aangekocht door gemeente in 2022: landgoed de Wielewaal. 142 hectare groot maarliefst. Het is nu nog niet open voor publiek.

De Genneper Parken

Een groot recreatiegebied in het zuiden van Eindhoven. Jaarlijks komen er er zo'n 3 miljoen bezoekers door de poort.

Park de Karpen

Park de Karpen in Eindhoven ligt in een prachtige parkomgeving. Vol naaldbomen en Rhoderonddendrons. Natuurlijk met prachtige grasvelden tot aan de Dommel waar inwoners van de rond omliggende wijken elkaar kunnen treffen en kunnen ontspannen.

Stadswandelpark

Een groot park, gelegen in het zuiden van Eindhoven. Grote gazon met uitzicht over water.

Grote plaatsen in Noord Brabant waar wij vaak komen: Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Breda

Bestel eenvoudig uw sedum online!

De nummer 1 sedumleverancier in Noord Brabant

Bestellen / offerte

Sedummatten of sedumcassetes bezorgen of laten leggen in Eindhoven vanaf € 23,95 per m²

Sedumleveren.nl komt de sedum bezorgen bij u thuis in Eindhoven . Voordeel voor u, u hoeft het sedum niet zelf op te halen in een aanhanger. Het sedum voor op uw dak in Eindhoven dienen 72 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse Premium SedumMixMatten of Cassettes bij u thuis worden bezorgd. Nadat het sedum is gelost ontvangt u van ons nog een uitgebreide leg-instructie. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste het sedum kunt leggen en verzorgen. Sedumleveren.nl komt het sedum leveren in Eindhoven voor € 23,95 per m². Hier komen alleen nog transportkosten bij. Handig: u kunt hier ook direct aanlegbemesting bij bestellen.

Zelf sedumdak leggen in Eindhoven

De meeste groendaken kunt u zelf binnen een dag leggen, ook bij u in Eindhoven. Hier vindt u een uitgebreide leginstructie: link

De eigenschappen van onze sedummatten

Voor een goede aanleg van een nieuw groendak is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige SedumMixMatten of SedumCassettes. Het sedum dient vers en in een goede conditie te zijn zodat ze zonder problemen verder kunnen groeien. Het sedum van Sedumleveren.nl worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit.

  • De sedummatten zijn geschikt voor betreding
  • De sedummatten hebben een hoge sierwaarde.
  • De sedummatten zijn gedurende 12 maanden opgekweekt.
  • Tijdens het kweekproces krijgen ze dagelijks de beste zorg.
  • Premium sedummatten bevatten geen plastic netten.

Vrijblijvend een offerte aanvragen of bestellen? sedum offerte / bestellen

Soorten sedum en de bijbehorende prijzen

Sedum kopen en afhalen in Eindhoven bij Sedumleveren.nl?

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om in Eindhoven of in de regio het sedum zelf af te halen. Tot die tijd kunt u ze eenvoudig bestellen.

Rondom Eindhoven waar wij ook leveren

Oisterwijk Tilburg Vught
Den Bosch Drunen Heusden
Waalwijk Breda

Ervaringen met Sedumleveren.nl

15 m2 sedumcassettes besteld om een garagedak te vergroenen. Alles ging top, bestelling netjes bevestiging gekregen, tips voor voor, tijdens en na de aanleg. Transporteur vriendelijke man, dikke aanrader!

Fam Boesema Drunen - 2021

22 m2 sedum cassettes besteld. Aardig via telefoon geholpen hoe ik precies het dak op moest meten. Diezelfde dag nog een offerte ontvangen voor het leveren en leggen van het dak, met de directe link naar de gemeente om subsidie aan te vragen. In een ochtend lag het er op, bedankt!

Fam De Graaf Den Bosch - 2023

Veelgestelde vragen van onze klanten uit Eindhoven

Hoe snel kunnen jullie sedum leveren in Eindhoven?

Sedumleveren kan binnen 72 uur sedum leveren in Eindhoven. Als u bijvoorbeeld op maandag voor 11:30 kunt u het donderdag geleverd krijgen.

Wat zijn de transportkosten naar Eindhoven?

De transportkosten van sedum zijn afhankelijk van de hoeveelheid sedum die u bestelt. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vul uw gegevens in op de pagina vrijblijvende offerte. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte

Hoe duur is sedum in Eindhoven?

De prijs voor 1 m² PremiumMixMat in Eindhoven is : € 23.95. U kunt sedum bestellen via de volgende link: sedum bestellen

Datum gepubliceerd: 01-03-2021
Voor het laatst gewijzigd: 26-06-2023