Over Sedumleveren.nl

Welkom op Sedumleveren.nl, dé sedumleverancier die door heel Nederland en met Sedum-online.com in Belgie en Frankrijk, sedum bezorgt. Wij zijn gevestigd in Oisterwijk en werken samen met transporteurs om u altijd te kunnen voorzien van premium sedum. Met 14 jaar ervaring in tuinen, beschikt Sedumleveren.nl over de juiste kennis en expertise om de beste producten te selecteren voor uw tuin. Sedumleveren.nl staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Kwaliteit

Sedumleveren.nl levert uitsluitend sedum van hoogwaardige kwaliteit. U heeft keuze uit premium sedummixmatten of cassettes (trays). Het sedum dat wij leveren zijn samengesteld uit een mix van diverse soorten (inheemse) sedumsoorten zodat u snel kunt genieten van een sterk, gekleurd groen dak.
Voorbeelden van geleverd of gelegd sedum van Sedumleveren

Service

Bij Sedumleveren.nl zijn wij tevreden als u dat bent. Dankzij ons unieke bestelformulier kunt u op een snelle, eenvoudige én betrouwbare manier online uw sedum bestellen. Nadat uw bestelling is geplaatst, informeren wij u via e-mail over de status van uw bestelling en het verwachte bezorgmoment van uw sedum. Heeft u vragen of opmerkingen over de status van uw bestelling of over de geleverde producten? Neem dan contact met ons op! Dit kan telefonisch, via whatsapp of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Bedrijfsgegevens

Sedumleveren.nl is ingeschreven bij Kamer van koophandel met nummer 51804964
Bankrekeningnummer: NL96KNAB0415347521