Sedumdak Den Bosch

Sedumdak Den Bosch? U wilt sedum kopen om bij u op het dak in Den Bosch een nieuw groendak aan te leggen? Ga dan direct naar sedum bestellen. Meer informatie over prijzen en soort sedum die wij leveren bij u Den Bosch - Sedum bezorgen in Den Bosch

Waar leveren wij vaak sedum in Den Bosch?

Wij hebben veel particulieren als klant die online sedum kopen in Den Bosch. Sedumleveren.nl levert vooral in de woonwijken:

  • Maaspoort
  • Empel
  • West

In de nieuwbouwwijken zoals Grote Wielen, Parktuinen de Lanen, Tuinenrijk hebben wij veel sedummatten en sedumcassettes, ook collectief, mogen leveren. Gemiddeld hebben wij in de regio Den Bosch zo'n 160 leveringen per jaar. Grote kans dat als u een sedumdak in Den Bosch ziet, het een groendak is van Sedumleveren.nl!

Leverdagen van sedum in Den Bosch

In Den Bosch (en regio) kunnen wij sedum leveren op dinsdagen tot en met de vrijdagen. Gaat u op een zaterdag sedum leggen? Laat gerust uw sedummatten of sedumcassettes vrijdag bezorgen in Den Bosch. U kunt ze dan zonder probleem zaterdag leggen.

Groene feitjes over Den Bosch

Sedumdak 's-Hertogenbosch

Den Bosch is van oudsher een oude stadse handelsnederzetting. Toch heeft Den Bosch meer groendaken dan u zal denken op het eerste oog:

Naar schatting ligt er zo'n 13.000 m2 sedum in Den Bosch

Waar zijn al deze mooie sedumdaken in Den Bosch nu precies?

Rondom het zuiderpark

Zoals de naam doet vermoeden ligt het Zuiderpark in het zuiden van Den Bosch. Een 10 Ha groot recreatiegebied met uitgestrekte groene grasweides. De woningen rondom dit park lenen zich uitstekend voor een groendak.

Maaspoort

Deze wijk in het noorden van 's-Hertogenbosch heeft enorm veel platte daken: uitbouw, carports en garages. Steeds meer particulieren uit de Maaspoort weten ons te vinden voor een prachtig groen dak met sedum.

Sedum om zelf te leggen Den Bosch

Als u zelf een sedumdak wil leggen in Den Bosch kunt u hier eenvoudig sedum bestellen om thuis te laten bezorgen

Sedum afhalen in Den Bosch

Het is momenteel niet mogelijk om onze sedummatten of cassettes of te halen in Den Bosch.

Sedumdak laten leggen in Den Bosch

Als u liever uw sedumdak aan wilt laten leggen in Den Bosch, vraag dan een vrijblijvende offerte aan via: Sedum laten leggen

Welke subsidie regelingen zijn er voor groendaken in Den Bosch?

U wilt een groendak aan laten leggen in de gemeente Den Bosch. Wist u dat u mogelijk in aanmerking komt voor subsidie voor het aanleggen? Bij zowel het leveren, leggen en subsidietraject kunnen wij u helpen.

Gemeente Den Bosch

In 2021 bedraagt de vergoeding €15,00 per m2, met een maximum van €3.000 voor particulieren en €15.000 voor verengingen van eigenaren. Wilt u in aanmerking komen voor deze subsidie dient u wel aan enkele voorwaarden te voldoen. Deze voorwaarden vindt u hier: Subsidie groendak Den Bosch.

Let op

De gemeente 's-Hertogenbosch heeft uw aanvraag voor deze subsidie 1 week voor het begin van de aanleg nodig. U ontvangt zelf uiterlijk binnen 13 weken een antwoord op uw aanvraag. U mag al wel, op eigen risico, het groendak aan laten leggen.

Voorwaarden in het kort

- Het dak is van een particulier
- Vereniging van Eigenaars (VVE's), bedrijven en organisaties
- Het groen dak heeft een waterbergende capaciteit van 30 liter/m2
- Het dak moet binnen de gemeente 's-Hertogenbosch liggen

Grote plaatsen in Noord Brabant waar wij vaak komen: Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Breda

Bestel eenvoudig uw sedum online!

De nummer 1 sedumleverancier in Noord Brabant

Bestellen / offerte

Sedummatten of sedumcassetes bezorgen of laten leggen in Den Bosch vanaf € 23,95 per m²

Sedumleveren.nl komt de sedum bezorgen bij u thuis in Den Bosch . Voordeel voor u, u hoeft het sedum niet zelf op te halen in een aanhanger. Het sedum voor op uw dak in Den Bosch dienen 72 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse Premium SedumMixMatten of Cassettes bij u thuis worden bezorgd. Nadat het sedum is gelost ontvangt u van ons nog een uitgebreide leg-instructie. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste het sedum kunt leggen en verzorgen. Sedumleveren.nl komt het sedum leveren in Den Bosch voor € 23,95 per m². Hier komen alleen nog transportkosten bij. Handig: u kunt hier ook direct aanlegbemesting bij bestellen.

Zelf sedumdak leggen in Den Bosch

De meeste groendaken kunt u zelf binnen een dag leggen, ook bij u in Den Bosch. Hier vindt u een uitgebreide leginstructie: link

De eigenschappen van onze sedummatten

Voor een goede aanleg van een nieuw groendak is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige SedumMixMatten of SedumCassettes. Het sedum dient vers en in een goede conditie te zijn zodat ze zonder problemen verder kunnen groeien. Het sedum van Sedumleveren.nl worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit.

  • De sedummatten zijn geschikt voor betreding
  • De sedummatten hebben een hoge sierwaarde.
  • De sedummatten zijn gedurende 12 maanden opgekweekt.
  • Tijdens het kweekproces krijgen ze dagelijks de beste zorg.
  • Premium sedummatten bevatten geen plastic netten.

Vrijblijvend een offerte aanvragen of bestellen? sedum offerte / bestellen

Soorten sedum en de bijbehorende prijzen

Sedum kopen en afhalen in Den Bosch bij Sedumleveren.nl?

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om in Den Bosch of in de regio het sedum zelf af te halen. Tot die tijd kunt u ze eenvoudig bestellen.

Rondom Den Bosch waar wij ook leveren

Vught Heusden Drunen
Oisterwijk Waalwijk Tilburg
Eindhoven Breda

Ervaringen met Sedumleveren.nl

Sedumofferte opgevraagd voor onze carport in Den Bosch. Op aanraden na inspectie voor de lichtgewicht versie gegaan. Offerte netjes en scherp. Daarna alles soepel gelopen. Afspraak gemaakt en binnen een ochtend lag het sedum er op!

Fam Snoere Den Bosch - 2021

22 m2 sedum cassettes besteld. Aardig via telefoon geholpen hoe ik precies het dak op moest meten. Diezelfde dag nog een offerte ontvangen voor het leveren en leggen van het dak, met de directe link naar de gemeente om subsidie aan te vragen. In een ochtend lag het er op, bedankt!

Fam De Graaf Den Bosch - 2023

Veelgestelde vragen van onze klanten uit Den Bosch

Hoe snel kunnen jullie sedum leveren in Den Bosch?

Sedumleveren kan binnen 72 uur sedum leveren in Den Bosch. Als u bijvoorbeeld op maandag voor 11:30 kunt u het donderdag geleverd krijgen.

Wat zijn de transportkosten naar Den Bosch?

De transportkosten van sedum zijn afhankelijk van de hoeveelheid sedum die u bestelt. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vul uw gegevens in op de pagina vrijblijvende offerte. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte

Hoe duur is sedum in Den Bosch?

De prijs voor 1 m² PremiumMixMat in Den Bosch is : € 23.95. U kunt sedum bestellen via de volgende link: sedum bestellen

Datum gepubliceerd: 01-03-2021
Voor het laatst gewijzigd: 03-10-2023