Sedumdak Tilburg

Sedumdak Tilburg? U wilt sedum kopen om bij u in Tilburg een nieuw groendak mee aan te leggen? Ga dan direct naar sedum bestellen. Meer informatie over prijzen en soort sedum die wij leveren bij u Tilburg - Sedum bezorgen in Tilburg

Waar leveren wij vaak sedum in Tilburg?

Wij hebben veel particulieren als klant die online sedum kopen in Tilburg. Sedumleveren.nl levert ook in de woonwijken:

 • De Blaak
 • Wandelbos
 • Korvel
 • Tuindorp de Kievit
 • het Zand
 • de Reeshof en vele andere wijken

In de nieuwbouwwijken zoals de Reeshof hebben wij veel sedum, ook collectief, mogen leveren. Gemiddeld hebben wij in de regio Tilburg zo'n 350 leveringen per jaar. Grote kans dat u in Tilburg een groendak ziet van Sedumleveren.nl! Ook rondom Tilburg vindt u ons vaak: Udenhout, Berkel-Enschot, Dongen, Gilze-Rijen, Oosterhout, Goirle en Oisterwijk.

Leverdagen van sedum in Tilburg

In Tilburg (en regio) kunnen wij sedum leveren op dinsdagen tot en met de vrijdagen. Gaat u op een zaterdag sedum leggen? Laat gerust uw graszoden vrijdag bezorgen in Tilburg. U kunt ze dan zonder probleem zaterdag leggen.

Groene feitjes over Tilburg

Sedumdak Tilburg

Tilburg is van oudsher een oude handelsnederzetting. Toch is Tilburg groener dan u kunt denken op het eerste oog:

Naar schatting ligt er zo'n 8.000 m2 sedum in Tilburg

Waar zijn al die mooie grasvelden in Tilburg nu precies?

Het Spoorpark

Een relatief nieuw park, in 2019 opgeleverd, het Spoorpark in Tilburg, met een groot grasveld (niet door ons geleverd). Hier vindt u ook een skatepark en een gezellig eet-en-drink gelegenheid. Wat ooit een verwaarloosd rangeerterrein was, doet nu dienst als park van 10 ha

Reeshofpark

U vindt dit park in de wijk de Reeshof in Tilburg. In 2000 is dit park van 22 ha groot opgeleverd. U vindt hier naast de grote groende grasvelden ook een skatebaan. Bij de aanleg vond men restanten van een oude vijver dat ooit hoorde bij De Reij s Hof

Het Leijpark

Gelegen in het stadsdeel Zuid. Een oud park uit 1939, aangelegd in het kader van werkverschaffing. 30 ha groot, er worden regelmatig evenementen georganiseerd in dit park met haar grote grasvelden.

Sedum om zelf te leggen Tilburg

Als u zelf sedum wilt leggen in Tilburg kunt u hier eenvoudig sedum bestellen om thuis te laten bezorgen

Sedum laten leggen in Tilburg

Als u liever sedum aan wilt laten leggen in Tilburg, vraag dan een vrijblijvende offerte aan via: Sedum laten leggen

Grote plaatsen in Noord Brabant waar wij vaak komen: Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Breda

Bestel eenvoudig uw sedum online!

De nummer 1 sedumleverancier in Noord Brabant

Bestellen / offerte

Sedummatten of sedumcassetes bezorgen of laten leggen in Tilburg vanaf € 23,95 per m²

Sedumleveren.nl komt de sedum bezorgen bij u thuis in Tilburg . Voordeel voor u, u hoeft het sedum niet zelf op te halen in een aanhanger. Het sedum voor op uw dak in Tilburg dienen 72 uur van te voren besteld te worden. Vervolgens zullen de verse Premium SedumMixMatten of Cassettes bij u thuis worden bezorgd. Nadat het sedum is gelost ontvangt u van ons nog een uitgebreide leg-instructie. Zo weet u meteen op welke wijze u het beste het sedum kunt leggen en verzorgen. Sedumleveren.nl komt het sedum leveren in Tilburg voor € 23,95 per m². Hier komen alleen nog transportkosten bij. Handig: u kunt hier ook direct aanlegbemesting bij bestellen.

Zelf sedumdak leggen in Tilburg

De meeste groendaken kunt u zelf binnen een dag leggen, ook bij u in Tilburg. Hier vindt u een uitgebreide leginstructie: link

De eigenschappen van onze sedummatten

Voor een goede aanleg van een nieuw groendak is het belangrijk om verzekerd te zijn van kwalitatief hoogwaardige SedumMixMatten of SedumCassettes. Het sedum dient vers en in een goede conditie te zijn zodat ze zonder problemen verder kunnen groeien. Het sedum van Sedumleveren.nl worden dagelijks vers gesneden en zijn van premium kwaliteit.

 • De sedummatten zijn geschikt voor betreding
 • De sedummatten hebben een hoge sierwaarde.
 • De sedummatten zijn gedurende 12 maanden opgekweekt.
 • Tijdens het kweekproces krijgen ze dagelijks de beste zorg.
 • Premium sedummatten bevatten geen plastic netten.

Vrijblijvend een offerte aanvragen of bestellen? sedum offerte / bestellen

Soorten sedum en de bijbehorende prijzen

Sedum kopen en afhalen in Tilburg bij Sedumleveren.nl?

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om in Tilburg of in de regio het sedum zelf af te halen. Tot die tijd kunt u ze eenvoudig bestellen.

Rondom Tilburg waar wij ook leveren

Oisterwijk Waalwijk Drunen
Heusden Vught Den Bosch
Breda Eindhoven

Ervaringen met Sedumleveren.nl

Sedumofferte opgevraagd voor onze carport in Den Bosch. Op aanraden na inspectie voor de lichtgewicht versie gegaan. Offerte netjes en scherp. Daarna alles soepel gelopen. Afspraak gemaakt en binnen een ochtend lag het sedum er op!

Fam Snoere Den Bosch - 2021

Eerder via Groenleveren.nl al gras besteld voor de achtertuin. Nu om het schuurdak te vergroenen en water op te vangen ook 15 m2 sedumcassettes besteld. Dinsdag besteld en vrijdag lag het al op het dak!

Fam Rommen Oisterwijk - 2022

Veelgestelde vragen van onze klanten uit Tilburg

Hoe snel kunnen jullie sedum leveren in Tilburg?

Sedumleveren kan binnen 72 uur sedum leveren in Tilburg. Als u bijvoorbeeld op maandag voor 11:30 kunt u het donderdag geleverd krijgen.

Wat zijn de transportkosten naar Tilburg?

De transportkosten van sedum zijn afhankelijk van de hoeveelheid sedum die u bestelt. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vul uw gegevens in op de pagina vrijblijvende offerte. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte

Hoe duur is sedum in Tilburg?

De prijs voor 1 m² PremiumMixMat in Tilburg is : € 23.95. U kunt sedum bestellen via de volgende link: sedum bestellen

Datum gepubliceerd: 01-03-2021
Voor het laatst gewijzigd: 03-10-2023